Hazebroek Totaal Onderhoud

 

Beoordelingen van klanten:


Plafonds plaatsen in Den haag

De heer Hazebroek en collega hebben bij ons plafonds geplaatst. Er zat heel veel tegen in ons oude huis. Geen probleem voor de heren. Alles is opgelost. Keurig volgens afspraak. Zeer blij mee. Als er weer iets gedaan moet worden in ons huis zal ik zeker gebruik maken van dit bedrijf

schilderen kozijnen/deuren buiten. in Schiedam

Hazebroek totaal onderhoud is een ervaren schilder met een pragmatisch inzicht en werkuitvoering. In overleg is veel mogelijk en flexibel. Komt afspraken na en betrouwbaar. 

Nieuwbouwwoning, Renovlies in pijnacker

Gehele woningen laten renovliezen en verven. Netjes gewerkt en alle afspraken na gekomen. Later nog een keer terug geweest om een aantal punten recht te trekken, prima oplossing!
Zeer professionele communicatie en aardig personeel.

 Flat: behangen, verven en witten in Leidschendam

Keurig werk.
Flexibel igv niet-verwachte werkzaamheden.
Behulpzaam

Schilderen buitenboel+ 3 deuren in Zoetermeer

Hazebroek totaal onderhoud wederom ingehuurd voor het schilderen van de buitenboel. Vorige keer en deze keer zat het er netjes op en kunnen we er weer voor een paar jaar tegenaan. Tevens zijn er ook nog 3 binnendeuren geverfd met een mooi resultaat. Ik zou hem zo weer inhuren!

Schilderwerk en verrotte ligger in in Nieuw-Vennep

De heer Hazebroek heeft mijn bedrijfspand van 20 m x 30 m rondom volledig nieuw in de verf gezet en ik ben zeer tevreden over het keurige resultaat.
Toen halverwege een verrotte langsligger in de pui werd ontdekt is dat stuk er tussenuit gezaagd en vervangen voor nieuw.
Alles geheel volgens afspraak en tot grote tevredenheid.
Van harte aanbevolen.

Schilderen houtwerk buiten in Gouda

Meneer Hazebroek heeft bij ons het houtwerk aan de buitenkant van ons huis geschilderd. De communicatie verliep correct, duidelijk en prettig. We zijn tevreden met het resultaat, wat ook nog eens geleverd is voor een scherpe prijs. Van harte aanbevolen!

schilderen trappen en raamkozijn in Leiden

Meneer Hazebroek heeft bij ons twee trappen plus al het omringende houtwerk geschilderd, en raamkozijnen en tuindeuren. We zijn erg tevreden. Vanaf het begin was de communicatie prettig: meneer Hazebroek belde of mailde altijd snel terug, was vriendelijk en behulpzaam, en heel stipt in zijn afspraken. Het schilderwerk is snel en mooi gedaan. Een service was het dat hij op dezelfde dagen ook meteen onze raamkozijnen en tuindeuren kon lakken, zodat in twee dagen al ons schilderwerk klaar was.

Lakken van salon en eettafel in Den Haag

Meneer Hazebroek heeft bij ons de salontafel en de eettafel voorzien van een blanke beschermlaag.
Meneer Hazebroek werkt netjes en kom zijn afspraken na, tevens was de prijs goed.